Magento webshop & WordPress webdesign pakket

Magento webshop & WordPress
webdesign specialist

vanaf
749,-

  • Complete Magento webshops
  • WordPress webdesign
  • Professioneel ontwerp
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Vriendelijk geprijsd
  • Geen opstartkosten
  • Geen maandelijkse kosten
  • Persoonlijke service & support
Alle voordelen

Magento webwinkel Upgrade Service

Magento webwinkel Upgrade Service


Is uw Magento webwinkel verouderd, ondervind u problemen en bugs, of wilt u de allernieuwste Magento features?

Aangezien de Magento community het systeem constant doorontwikkeld verschijnt er periodiek een nieuwe update. Deze updates kunnen enerzijds betrekking hebben op de veiligheid van de webwinkel, anderzijds kunnen nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd. In verouderde Magento versies zitten veiligheidslekken. Het tijdig upgraden is dan ook van groot belang.

Uit onze ervaring blijkt dat het updaten van een Magento webwinkel voor de gemiddelde eigenaar een hele klus is. Er kan van alles mis wat een niet-functionerende webwinkel kan opleveren! De grootste fout die Magento gebruikers hierbij maken is om de update uit te voeren via de Magento Connect Manager. Upgraden mag alleen handmatig worden uitgevoerd!

ViByte biedt u upgrade service aan van Magento 1.4, 1.5, 1.6 naar 1.7.x. Aangezien een Magento Upgrade een goede voorbereiding en afstemming vereist moet dit zorgvuldig opgepakt en ingepland worden. Alvorens uw webwinkel te upgraden wordt er een backup gemaakt van uw huidige database en webwinkelbestanden. Vervolgens zetten wij een testomgeving op om zodoende uw webwinkel handmatig te upgraden en te testen. Pas wanneer de tests succesvol doorlopen zijn wordt de update ook op de productie-omgeving uitgevoerd.

Magento webshop - professioneel en betaalbaar

Uw eigen professionele Magento webwinkel beginnen? ViByte is magento webshop specialist en realiseert professionele Magento webwinkels die naast de uitgebreide basismogelijkheden van Magento zijn aangevuld met tal van professionele functies. Daarmee bieden onze Magento webwinkels de meeste features van alle Magento webshop pakketten tegen de laagste prijs in Nederland! Uitermate geschikt om een succesvolle online winkel te runnen voor zowel de beginnende webwinkelier als professionele e-commerce partijen. Maximale functionaliteit en kwaliteit tegen een minimale en éénmalige investering!

WordPress - gebruiksvriendelijk CMS-systeem

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die een WordPress website kan ontwikkelen of optimaliseren? U wilt uw huidige website omzetten naar een professionele WordPress website of een nieuwe WordPress website laten maken afgestemd op uw wensen en huisstijl? Zoek dan niet verder, ViByte is WordPress specialist en regelt het allemaal voor u tegen een zeer scherpe prijs! Uw nieuwe WordPress website kunt u zelf makkelijk beheren en onderhouden via het gebruiksvriendelijke WordPress CMS-systeem. Zo kunt u zonder technische kennis zelf pagina's, teksten, blogberichten en foto's op uw website plaatsen, aanpassen, wijzigen of verwijderen.

WordPress
upgrade service

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig verschijnen er updates. Technisch onderhoud zorgt er voor dat de programmatuur van uw WordPress website up-to-date blijft. Dit is belangrijk voor een juiste werking en veiligheid van uw website!

Meer info

WordPress
migratie service

Uw huidige website of een nieuw ontwerp omzetten naar een professionele WordPress website is de ideale manier om uw verouderde of onhandelbare website nieuw leven in te blazen. ViByte zet uw bestaande website nauwgezet over in uw nieuwe WordPress website!

Meer info