Magento webshop & WordPress webdesign pakket

Magento webshop & WordPress
webdesign specialist

vanaf
749,-

  • Complete Magento webshops
  • WordPress webdesign
  • Professioneel ontwerp
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Vriendelijk geprijsd
  • Geen opstartkosten
  • Geen maandelijkse kosten
  • Persoonlijke service & support
Alle voordelen

Wat is Magento?

Wat is Magento?


Magento is het meest succesvolle, populairste en meest complete webwinkel systeem van dit moment. Het is zeer flexibel, stabiel, betrouwbaar en uitermate geschikt voor ambitieuze, innovatieve ondernemingen die met een laagdrempelig maar professioneel product willen werken.
Vooral de mogelijkheid om makkelijk uit te breiden, de enorm uitgebreide e-commerce functionaliteiten, het gebruiksgemak en de ‘Google vriendelijkheid’ zorgen ervoor dat Magento de snelst groeiende webwinkel software is. Magento is geschikt voor het maken van krachtige webwinkels voor klein, middel en grote ondernemingen en biedt uitgebreide mogelijkheden om uw webwinkel te beheren. Met behulp van een volwaardig Content Management Systeem (CMS) kunt u uw webwinkel vanaf elke plek online onderhouden.

Magento is open source-software voor webwinkels


Magento is open source. Dit houdt in dat de basis programmatuur gratis is en de technologie publiekelijk beschikbaar is voor ontwikkelaars. Dit heeft als voordeel dat u vrijheid heeft in het kiezen van een Magento partner voor de ontwikkeling van uw te beginnen webwinkel. ViByte maakt gebruik van de gratis Community Edition aangevuld met tal van extensies. Alles wat een professionele webwinkel nodig heeft. Uw voordeel is dat de Magento webwinkel na oplevering volledig uw eigendom is, u betaalt geen licentiekosten en u bent niet gebonden aan welk bedrijf dan ook.

Magento is schaalbaar


Magento is schaalbaar. Dit betekent dat u snel en eenvoudig kunt beginnen, of u nu miljoenen omzet per maand doet of nog moet beginnen. Magento groeit met u mee en is in tegenstelling tot andere pakketten goed aan te passen naar uw wensen.

Bekende Magento webwinkels


Omdat Magento zo veel mogelijkheden biedt en zo veilig, snel en stabiel is, is het gebruik de afgelopen jaren explosief gegroeid. In 2012 werd Magento wereldwijd gebruikt door 125.000 bedrijven, waaronder veel bekende internationale merken. Grote namen zoals Samsung, Nespresso, Adidas, KLM en Dixons hebben bewust gekozen voor Magento!

Magento is de webwinkel met toekomst, innovatief en schaalbaar!

Ga ook voor het beste! Ga voor een Magento webwinkel!

 

Magento webshop - professioneel en betaalbaar

Uw eigen professionele Magento webwinkel beginnen? ViByte is magento webshop specialist en realiseert professionele Magento webwinkels die naast de uitgebreide basismogelijkheden van Magento zijn aangevuld met tal van professionele functies. Daarmee bieden onze Magento webwinkels de meeste features van alle Magento webshop pakketten tegen de laagste prijs in Nederland! Uitermate geschikt om een succesvolle online winkel te runnen voor zowel de beginnende webwinkelier als professionele e-commerce partijen. Maximale functionaliteit en kwaliteit tegen een minimale en éénmalige investering!

WordPress - gebruiksvriendelijk CMS-systeem

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die een WordPress website kan ontwikkelen of optimaliseren? U wilt uw huidige website omzetten naar een professionele WordPress website of een nieuwe WordPress website laten maken afgestemd op uw wensen en huisstijl? Zoek dan niet verder, ViByte is WordPress specialist en regelt het allemaal voor u tegen een zeer scherpe prijs! Uw nieuwe WordPress website kunt u zelf makkelijk beheren en onderhouden via het gebruiksvriendelijke WordPress CMS-systeem. Zo kunt u zonder technische kennis zelf pagina's, teksten, blogberichten en foto's op uw website plaatsen, aanpassen, wijzigen of verwijderen.

WordPress
upgrade service

WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig verschijnen er updates. Technisch onderhoud zorgt er voor dat de programmatuur van uw WordPress website up-to-date blijft. Dit is belangrijk voor een juiste werking en veiligheid van uw website!

Meer info

WordPress
migratie service

Uw huidige website of een nieuw ontwerp omzetten naar een professionele WordPress website is de ideale manier om uw verouderde of onhandelbare website nieuw leven in te blazen. ViByte zet uw bestaande website nauwgezet over in uw nieuwe WordPress website!

Meer info